BESTÄLL VÅRA GRAVDEKORATIONER SOM ÄR GJORDA HELT FRÅN GRUNDEN!

Inom några veckors tid så är det dags för allhelgonahelgen. För en del så står denna högtid kanske för middagsfirande med vänner och familj, men för desto fler så innebär den att man vill visa lite extra omtanke mot sina nära som inte längre finns med oss.
Vi skulle säga att en stor del av vår kundgrupp tillhör denna skara.

Från vår sida så kämpar vi mot dussinindustrin, och vill som alltid förmedla det som faktiskt är skapat med äkta kärlek, personlighet och som är ett äkta hantverk.

De dekorationer som vi själva skapar från grunden är byggda på en mosstomme som vi själva tillverkat. Varför? Jo, för att den traditionella stickmassan läcker ut mängder med microplaster i grundvattnet. En annan anledning är också att många arbetsteam på kyrkogårdarna vill komma bort från den enorma mängden svinn och sortering som behöver utföras efter en högtid likt allhelgona.

Vi tycker att om det finns en miljövänligare väg att gå, utan att försämra kvalitet på blomster, varför inte göra det? Tänk vad fantastiskt att hela ens dekoration är komposterbar när den har tjänat sitt syfte!
Som florist så måste man helt enkelt våga, och vilja, erbjuda detta alternativ till konsument för att bryta normen. Du som konsument hjälper till på traven genom att börja efterfråga fler gröna metoder hos din florist.

GRAVLJUS MED PYNT

Pris från 159 kr

KRANS

Pris från 250 kr

LIGGANDE BUKETT

Pris från 189 kr

LIGGANDE DEKORATION

Pris från 300 kr

STÅENDE DEKORATION

Pris från 350 kr 

BESTÄLL DINA GRAVDEKORATIONER HÄR

DU DET ENKELT GENOM ATT FYLLA I FORMULÄRET NEDAN, SÅ TILLVERKAR VI DIN GRAVDEKROATION ENLIGT DINA ÖNSKEMÅL.

3 + 8 =

VÅRA ÖPPETTIDER

MÅNDAG – FREDAG 10–17
LÖRDAG & SÖNDAG – 10–14