EVENEMANG & WORKSHOPS

VI ÄLSKAR ATT INSPIRERA OCH DELA MED OSS AV VÅR KUNSKAP, SÅ LÖPANDE ANORDNAR VI OLIKA TYPER AV EVENEMANG OCH WORKSHOPS. HÄR HITTAR DU INPLANERADE EVENEMANG & WORKSHOPS. MER INFORMATION KRING RESPEKTIVE PROGRAMPUNKT KOMMER ALLT EFTERSOM. SÅ HÅLL UTKIK HÄR!

Varje säsong har vi ett antal olika evenemang och kreativa workshops. Allt är noga planerat för att du ska lära dig så mycket som möjligt, samtidigt som du njuter av en produktiv men avslappnad stund borta från den ibland stressiga vardagen. Workshopsplatser bokas snabbt upp så vi rekommenderar att du håller koll här på vår hemsida samt våra sociala medier, eller prenumererar på våra nyhetsbrev för att få information om datum först. Har vi aktuella workshops kan du se dem nedan.

TEMA: TOMATPRAT med Johnny & Karin från Ingelstorps Tomater

Vem kan väl prata bättre om tomatodling än Ingelstorps egna tomatodlare?
Vi bjuder in det makalösa odlarparet Johnny & Karin som tidigare drev Ingelstorps Tomater, nu pensionerade och fullmogna med ovärderlig kunskap om odling.


Johnny och Karin håller i två (gratis) föredrag under lördagen 4/5 hos oss, under nedanstående tider;
Kl. 11.00
Kl. 13.00

Föredragen varar i ungefär 15-20 minuter, och vi samlas i vårt växthus på handelsträdgården.
Ni får chansen att ställa alla era ”tomatiga” frågor, och både paret och vi finns sedan på plats för att guida er till bra val bland våra grönsaksplantor.

Ps. Har du smakat den fantastiska ”Ingelstorpstomaten” någon gång? Vi är anförtrodda av Ingelstorps Tomater att som enda handelsträdgård i Sverige föra vidare deras egna speciella och smakrika sort.
Endast ett begränsat antal finns redo i omgångar.

Vi ses väl?!
Välkomna!

Johanna Lind Bagge - Beauty Box

BESÖKSADRESS

NI HITTAR TILL OSS PÅ ADRESS ÖSTERLENVÄGEN 615, MITTEMELLAN LÖDERUPS KYRKA OCH VALLEBERGA KYRKA.


Det går även utmärkt att ta sig till oss med Buss 577. Närmaste hållplats heter ”Sömmerskehuset” och ligger ca. 100 m från vår gård.

VILL DU HYRA OSS FÖR EN KURS?

MÖJLIGHETERNA ÄR OÄNDLIGA, MEN VI KAN BLAND ANNAT ANORDNA KURSER FÖR MÖHIPPOR, KOMPISGÄNGET, KICK-OFFS & FÖRETAGSAKTIVITETER.


Älskar ni blommor precis som oss, då är en kurs med oss något för er. Är det något särskilt ni vill lära er? Välkommen med förslag till oss, så lämnar vi en offert på vad det hade kunnat kosta.

Johanna Lind Bagge - Beauty Box

PRESENTKORT

ETT PRESENTKORT ÄR ALLTID EN UPPSKATTAD GÅVA. HOS OSS KAN DET ANVÄNDAS ANTINGEN I HANDELSTRÄDGÅRDEN, BLOMSTERSTALLET ELLER VARFÖR INTE TILL RÅDGIVNING, WORKSHOPS, TRÄDGÅRDSDESIGN ELLER TRÄDGÅRDSSKÖTSEL?