EVENEMANG & WORKSHOPS

VI ÄLSKAR ATT INSPIRERA OCH DELA MED OSS AV VÅR KUNSKAP, SÅ LÖPANDE ANORDNAR VI OLIKA TYPER AV EVENEMANG OCH WORKSHOPS. HÄR HITTAR DU INPLANERADE EVENEMANG & WORKSHOPS. MER INFORMATION KRING RESPEKTIVE PROGRAMPUNKT KOMMER ALLT EFTERSOM. SÅ HÅLL UTKIK HÄR!

Varje säsong har vi ett antal olika evenemang och kreativa workshops. Allt är noga planerat för att du ska lära dig så mycket som möjligt, samtidigt som du njuter av en produktiv men avslappnad stund borta från den ibland stressiga vardagen. Workshopsplatser bokas snabbt upp så vi rekommenderar att du håller koll här på vår hemsida samt våra sociala medier, eller prenumererar på våra nyhetsbrev för att få information om datum först. Har vi aktuella workshops kan du se dem nedan.

VÅRSTART - SÄSONGSÖPPNING AV HANDELSTRÄDGÅRDEN!

Jo, det är sant! Våren kommer smygandes i en ganska rask takt nu, och vi har kommit fram till datum då årets stora öppningshelg blir av.

Torsdagen 2/3 – söndagen 5/3 så hoppas vi innerligt på att era vårkänslor är lika sprittande galna som våra, och att ni styr kosan mot vår handelsträdgård för att premiärhandla årets första uteväxter!


Det är nämligen till denna helg som handelsträdgården åter kommer att vara fylld med vårens absolut härdigaste och piggaste plantor, i alldeles ljuvliga färger.

Öppettiderna kommer att vara desamma som tidigare år:
Vardagar kl. 10-17
Helger kl. 10-14

Vi fortsätter även detta år med ett egenodlat sortiment av penséer med annorlunda färger. Några av våra favoriter är ljust aprikos, svarta, rost och en lysande blåviolett. Men givetvis så finns det färger för alla tycken och smaker! I allra högsta grad så kommer vi att ordna med några trevliga erbjudanden just för denna öppningshelg. Dessa kan ni läsa mer om på våra sociala medier när vi närmar oss eventet.

Blomsterstallet, med sina snittblommor och inomhusting, finns öppet året runt enligt tiderna ovan. Vi ses väl?!

Vårliga hälsningar från ett ivrigt odlargäng
på Systrarna Lindskogs Handelsträdgård!

Johanna Lind Bagge - Beauty Box

BESÖKSADRESS

NI HITTAR TILL OSS PÅ ADRESS ÖSTERLENVÄGEN 615, MITTEMELLAN LÖDERUPS KYRKA OCH VALLEBERGA KYRKA.


Det går även utmärkt att ta sig till oss med Buss 577. Närmaste hållplats heter ”Sömmerskehuset” och ligger ca. 100 m från vår gård.

VILL DU HYRA OSS FÖR EN KURS?

MÖJLIGHETERNA ÄR OÄNDLIGA, MEN VI KAN BLAND ANNAT ANORDNA KURSER FÖR MÖHIPPOR, KOMPISGÄNGET, KICK-OFFS & FÖRETAGSAKTIVITETER.


Älskar ni blommor precis som oss, då är en kurs med oss något för er. Är det något särskilt ni vill lära er? Välkommen med förslag till oss, så lämnar vi en offert på vad det hade kunnat kosta.

Johanna Lind Bagge - Beauty Box

PRESENTKORT

ETT PRESENTKORT ÄR ALLTID EN UPPSKATTAD GÅVA. HOS OSS KAN DET ANVÄNDAS ANTINGEN I HANDELSTRÄDGÅRDEN, BLOMSTERSTALLET ELLER VARFÖR INTE TILL RÅDGIVNING, WORKSHOPS, TRÄDGÅRDSDESIGN ELLER TRÄDGÅRDSSKÖTSEL?