EVENEMANG & WORKSHOPS

VI ÄLSKAR ATT INSPIRERA OCH DELA MED OSS AV VÅR KUNSKAP, SÅ LÖPANDE ANORDNAR VI OLIKA TYPER AV EVENEMANG OCH WORKSHOPS. HÄR HITTAR DU ALLTID UPPDATERAD INFORMATION GÄLLANDE DETTA.

Varje säsong har vi ett antal olika evenemang och kreativa workshops. Allt är noga planerat för att du ska lära dig så mycket som möjligt, samtidigt som du njuter av en produktiv men avslappnad stund borta från den ibland stressiga vardagen. Workshopsplatser bokas snabbt upp så vi rekommenderar att du håller koll här på vår hemsida samt våra sociala medier, eller prenumererar på våra nyhetsbrev för att få information om datum först. Har vi aktuella workshops kan du se dem nedan.

Johanna Lind Bagge - Beauty Box

SÄSONGSÖPPNING AV HANDELSTRÄDGÅRDEN 3 MARS

Det är dags att skaffa lite sprudlande
vårkänslor i kroppen igen! Tiden är kommen för att presentera årets stora öppningshelg av vår handelsträdgård. Torsdagen 3/3 – söndagen 6/3 så är ni hjärtligt välkomna till oss för att fira in att våren är kommen!

Nytt för året är att vi har våra egenodlade penséer i unika färger.
Vi har handplockat sorter som vi vet är svåra att få tag på,
och vårdat dem med mycket kärlek, ömhet och näring under vintern.
Ni kommer att hitta olika nyanser av rosa, smörgult, svarta, ljuslila m.fl.
Utöver penséerna så kommer vi naturligtvis att bjuda på vårkänslor i
överflöd på alla sätt och vis! För er som är mer sugna på vårblommor
i bukettform så håller Blomsterstalleti vanlig ordning öppet under
samma tider som handelsträdgården. Hoppas att ni är lika taggade på
våren som vi är, och att vi ses under vår stora öppningshelg!

PRESENTKORT

ETT PRESENTKORT ÄR ALLTID EN UPPSKATTAD GÅVA. HOS OSS KAN DET ANVÄNDAS ANTINGEN I HANDELSTRÄDGÅRDEN, BLOMSTERSTALLET ELLER VARFÖR INTE TILL RÅDGIVNING, WORKSHOPS, TRÄDGÅRDSDESIGN ELLER TRÄDGÅRDSSKÖTSEL?

VILL DU HYRA OSS FÖR EN KURS?

MÖJLIGHETERNA ÄR OÄNDLIGA, MEN VI KAN BLAND ANNAT ANORDNA KURSER FÖR MÖHIPPOR, KOMPISGÄNGET, KICK-OFFS & FÖRETAGSAKTIVITETER.


Älskar ni blommor precis som oss, då är en kurs med oss något för er. Är det något särskilt ni vill lära er? Välkommen med förslag till oss, så lämnar vi en offert på vad det hade kunnat kosta.

Johanna Lind Bagge - Beauty Box