EVENEMANG & WORKSHOPS

VI ÄLSKAR ATT INSPIRERA OCH DELA MED OSS AV VÅR KUNSKAP, SÅ LÖPANDE ANORDNAR VI OLIKA TYPER AV EVENEMANG OCH WORKSHOPS. HÄR HITTAR DU INPLANERADE EVENEMANG & WORKSHOPS. MER INFORMATION KRING RESPEKTIVE PROGRAMPUNKT KOMMER ALLT EFTERSOM. SÅ HÅLL UTKIK HÄR!

Varje säsong har vi ett antal olika evenemang och kreativa workshops. Allt är noga planerat för att du ska lära dig så mycket som möjligt, samtidigt som du njuter av en produktiv men avslappnad stund borta från den ibland stressiga vardagen. Workshopsplatser bokas snabbt upp så vi rekommenderar att du håller koll här på vår hemsida samt våra sociala medier, eller prenumererar på våra nyhetsbrev för att få information om datum först. Har vi aktuella workshops kan du se dem nedan.

KURS: Arrangemang i fakir

De flesta som har ett intresse för blomster har nog någon gång lagt ögonen på en blomsterfakir vid något tillfälle.
Under den här kursomgången så kommer vi att gå igenom bredden av arrangemang som man kan skapa i en blomsterfakir, och därmed inspirera till fakirens varierande användningsområden.


Som deltagare på kursen så kommer du att få enklare fika, medans vi guidar dig mellan passande materialval och blomstervård.
Efter vår genomgång så är det fritt fram för dig att börja skapa ditt alldeles egna arrangemang!

Medtag egen fakir, eller köp en till rabatterat pris i blomsterbutiken vid kurstillfället.
Medtag även eget fat, skål, urna eller kruka som ditt arrangemang ska skapas i.

Datum: Lördagen 27/7.
Klockslag: 14.00-15.30.
Pris: 525 kr. Observera att priset avser genomgång, fika och växtmaterial.
Om du behöver köpa en fakir så har vi detta till försäljning i butiken, och erbjuder 20% rabatt på ett fakirköp under kursdagen för deltagare.
Sista anmälningsdag: Söndagen 21/7.

Skicka din anmälan till oss på info@systrarnalindskogs.se (märk rubriken med ”Kurs fakir”), eller ring oss på 0411-524881.
Glöm inte att meddela eventuella allergier i samband med anmälan.

Anmälan är bindande, men kan överlåtas till någon annan.

Johanna Lind Bagge - Beauty Box

BESÖKSADRESS

NI HITTAR TILL OSS PÅ ADRESS ÖSTERLENVÄGEN 615, MITTEMELLAN LÖDERUPS KYRKA OCH VALLEBERGA KYRKA.


Det går även utmärkt att ta sig till oss med Buss 577. Närmaste hållplats heter ”Sömmerskehuset” och ligger ca. 100 m från vår gård.

VILL DU HYRA OSS FÖR EN KURS?

MÖJLIGHETERNA ÄR OÄNDLIGA, MEN VI KAN BLAND ANNAT ANORDNA KURSER FÖR MÖHIPPOR, KOMPISGÄNGET, KICK-OFFS & FÖRETAGSAKTIVITETER.


Älskar ni blommor precis som oss, då är en kurs med oss något för er. Är det något särskilt ni vill lära er? Välkommen med förslag till oss, så lämnar vi en offert på vad det hade kunnat kosta.

Johanna Lind Bagge - Beauty Box

PRESENTKORT

ETT PRESENTKORT ÄR ALLTID EN UPPSKATTAD GÅVA. HOS OSS KAN DET ANVÄNDAS ANTINGEN I HANDELSTRÄDGÅRDEN, BLOMSTERSTALLET ELLER VARFÖR INTE TILL RÅDGIVNING, WORKSHOPS, TRÄDGÅRDSDESIGN ELLER TRÄDGÅRDSSKÖTSEL?