EVENEMANG & WORKSHOPS

VI ÄLSKAR ATT INSPIRERA OCH DELA MED OSS AV VÅR KUNSKAP, SÅ LÖPANDE ANORDNAR VI OLIKA TYPER AV EVENEMANG OCH WORKSHOPS. HÄR HITTAR DU INPLANERADE EVENEMANG & WORKSHOPS. MER INFORMATION KRING RESPEKTIVE PROGRAMPUNKT KOMMER ALLT EFTERSOM. SÅ HÅLL UTKIK HÄR!

Varje säsong har vi ett antal olika evenemang och kreativa workshops. Allt är noga planerat för att du ska lära dig så mycket som möjligt, samtidigt som du njuter av en produktiv men avslappnad stund borta från den ibland stressiga vardagen. Workshopsplatser bokas snabbt upp så vi rekommenderar att du håller koll här på vår hemsida samt våra sociala medier, eller prenumererar på våra nyhetsbrev för att få information om datum först. Har vi aktuella workshops kan du se dem nedan.

Johanna Lind Bagge - Beauty Box

AFTERWORK & BLOMMOR

Floristteamet i vårt Blomsterstall bjuder på festligheter lagom till mors dag, då drar vi nämligen ihop en AW i kombination med ljuva blomster! Ett perfekt sätt att komma ner i varv och hitta stämningen inför helgen.

Den blomstrande AW:n arrangeras på fredagen 26 MAJ, starttid kl. 17.30.

Vi kommer att befinna oss i vårt lilla Blomsterstall, där vi har nära till det material som behövs. Du kommer att bli bjuden på festlig dryck och lite tilltugg, och våra duktiga florister håller låda en stund med inspiration och teknik. Därefter så är det fritt fram att välja det material man vill använda till sin egen bukett, och pyssla loss.
Föranmälan kostar 150 kr/person, och därefter så betalar man på plats för det material som man använt.
Sista anmälningsdag är tisdagen 23 maj.
Du anmäler dig genom att maila info@systrarnalindskogs.se, med rubrik ”AW”.
Föranmälan swishas till nummer 123 584 21 82,
ange ditt namn som meddelande.
Vi ser fram emot att komma i helgstämning ihop med er!

BESÖKSADRESS

NI HITTAR TILL OSS PÅ ADRESS ÖSTERLENVÄGEN 615, MITTEMELLAN LÖDERUPS KYRKA OCH VALLEBERGA KYRKA.


Det går även utmärkt att ta sig till oss med Buss 577. Närmaste hållplats heter ”Sömmerskehuset” och ligger ca. 100 m från vår gård.

VILL DU HYRA OSS FÖR EN KURS?

MÖJLIGHETERNA ÄR OÄNDLIGA, MEN VI KAN BLAND ANNAT ANORDNA KURSER FÖR MÖHIPPOR, KOMPISGÄNGET, KICK-OFFS & FÖRETAGSAKTIVITETER.


Älskar ni blommor precis som oss, då är en kurs med oss något för er. Är det något särskilt ni vill lära er? Välkommen med förslag till oss, så lämnar vi en offert på vad det hade kunnat kosta.

Johanna Lind Bagge - Beauty Box

PRESENTKORT

ETT PRESENTKORT ÄR ALLTID EN UPPSKATTAD GÅVA. HOS OSS KAN DET ANVÄNDAS ANTINGEN I HANDELSTRÄDGÅRDEN, BLOMSTERSTALLET ELLER VARFÖR INTE TILL RÅDGIVNING, WORKSHOPS, TRÄDGÅRDSDESIGN ELLER TRÄDGÅRDSSKÖTSEL?