EVENEMANG & WORKSHOPS

VI ÄLSKAR ATT INSPIRERA OCH DELA MED OSS AV VÅR KUNSKAP, SÅ LÖPANDE ANORDNAR VI OLIKA TYPER AV EVENEMANG OCH WORKSHOPS. HÄR HITTAR DU INPLANERADE EVENEMANG & WORKSHOPS. MER INFORMATION KRING RESPEKTIVE PROGRAMPUNKT KOMMER ALLT EFTERSOM. SÅ HÅLL UTKIK HÄR!

Varje säsong har vi ett antal olika evenemang och kreativa workshops. Allt är noga planerat för att du ska lära dig så mycket som möjligt, samtidigt som du njuter av en produktiv men avslappnad stund borta från den ibland stressiga vardagen. Workshopsplatser bokas snabbt upp så vi rekommenderar att du håller koll här på vår hemsida samt våra sociala medier, eller prenumererar på våra nyhetsbrev för att få information om datum först. Har vi aktuella workshops kan du se dem nedan.

KURS: JULBUKETT 22/12

Under vår sista kurs för året så får du lära dig att binda din egen julbukett – perfekt för att pynta med under julaftonskvällen, eller för att ge bort till en kär vän.

Vi bjuder på enklare tilltugg och värmande dryck under kursens gång.

Vi kommer att starta med att gå igenom binderitekniken och ni får sedan gå loss på vår buffé av snittblommor. Vi kommer att befinna oss i vårt växthus, så ta på dig ordentligt med kläder.
.
Datum för workshop: Fredagen 22/12.
Tid: Ca. 16.00-17.30.
Anmälningstid: Senast söndagen 10/12.
Pris: 585 kr/person.
Plats: Samling i vårt växthus.
.
Din anmälan är bindande, men kan överlåtas till annan person.
Betalning sker på förhand till vårt swishnummer 123 584 21 82.
Du anmäler dig genom att skicka ett mail till info@systrarnalindskogs.se (märk med ”Kurs 22/12”), eller så kan du ringa till vårt Blomsterstall på 0411-524881.
Vi rekommenderar att du tar på dig varma kläder och skor avsedda för växthusmiljö.
.
Vi ser fram emot att dela denna kreativa eftermiddag ihop med er!
Johanna Lind Bagge - Beauty Box

BESÖKSADRESS

NI HITTAR TILL OSS PÅ ADRESS ÖSTERLENVÄGEN 615, MITTEMELLAN LÖDERUPS KYRKA OCH VALLEBERGA KYRKA.


Det går även utmärkt att ta sig till oss med Buss 577. Närmaste hållplats heter ”Sömmerskehuset” och ligger ca. 100 m från vår gård.

VILL DU HYRA OSS FÖR EN KURS?

MÖJLIGHETERNA ÄR OÄNDLIGA, MEN VI KAN BLAND ANNAT ANORDNA KURSER FÖR MÖHIPPOR, KOMPISGÄNGET, KICK-OFFS & FÖRETAGSAKTIVITETER.


Älskar ni blommor precis som oss, då är en kurs med oss något för er. Är det något särskilt ni vill lära er? Välkommen med förslag till oss, så lämnar vi en offert på vad det hade kunnat kosta.

Johanna Lind Bagge - Beauty Box

PRESENTKORT

ETT PRESENTKORT ÄR ALLTID EN UPPSKATTAD GÅVA. HOS OSS KAN DET ANVÄNDAS ANTINGEN I HANDELSTRÄDGÅRDEN, BLOMSTERSTALLET ELLER VARFÖR INTE TILL RÅDGIVNING, WORKSHOPS, TRÄDGÅRDSDESIGN ELLER TRÄDGÅRDSSKÖTSEL?