EVENEMANG & WORKSHOPS

VI ÄLSKAR ATT INSPIRERA OCH DELA MED OSS AV VÅR KUNSKAP, SÅ LÖPANDE ANORDNAR VI OLIKA TYPER AV EVENEMANG OCH WORKSHOPS. HÄR HITTAR DU INPLANERADE EVENEMANG & WORKSHOPS. MER INFORMATION KRING RESPEKTIVE PROGRAMPUNKT KOMMER ALLT EFTERSOM. SÅ HÅLL UTKIK HÄR!

Varje säsong har vi ett antal olika evenemang och kreativa workshops. Allt är noga planerat för att du ska lära dig så mycket som möjligt, samtidigt som du njuter av en produktiv men avslappnad stund borta från den ibland stressiga vardagen. Workshopsplatser bokas snabbt upp så vi rekommenderar att du håller koll här på vår hemsida samt våra sociala medier, eller prenumererar på våra nyhetsbrev för att få information om datum först. Har vi aktuella workshops kan du se dem nedan.

Johanna Lind Bagge - Beauty Box

VÅRYRA 16-17/3 - Spirande vårblommor och nyvakna pollinatörer...

Kom och njut av den alldeles vidunderligt vackra, svenska, våren hos oss på Systrarna Lindskogs Handelsträdgård!
Vi vill vi skina lite extra ljus på all den skönhet som vi faktiskt har mitt framför näsan på oss just i detta skede av säsongen -och hur dessa växter kan gynna våra allra tidigaste och vår-yra pollinatörer.

Besök oss under helgen 16-17/3 mellan kl. 10-14 och inspireras av våra små installationer, som på olika sätt kan appliceras hemma hos dig för både egen njutning och inte minst för att gynna pollinatörerna.
För att spinna vidare på samma tema så kommer vi också att hålla i en gratis föreläsning per dag där vi berättar lite mer om vad du kan göra hemma för att gynna de små.
Som sporre så kommer vi självklart att ha toppenfina erbjudanden på aktuella växter. Många av dessa växter är lokalt odlade av oss på handelsträdgården.
Vi kommer också att ha 30% på befintligt sortiment av perenner och vedartat!
Som alltid så hittar ni såklart vårt stora sortiment med kallhusodlade penséer i spännande färger, bl.a. de populära ’Peach Shades’. Sättpotatis, fröer, dahliaknölar, jord och gödsel, snittblommor i härliga kulörta vårfärger, krukarrangemang och mycket mer!
Öppet kl. 10-14 både under lördagen och söndagen.
Vi hoppas på att ni vill njuta av svensk vårblomning lika mycket som vi vill! Vi ses!

BESÖKSADRESS

NI HITTAR TILL OSS PÅ ADRESS ÖSTERLENVÄGEN 615, MITTEMELLAN LÖDERUPS KYRKA OCH VALLEBERGA KYRKA.


Det går även utmärkt att ta sig till oss med Buss 577. Närmaste hållplats heter ”Sömmerskehuset” och ligger ca. 100 m från vår gård.

VILL DU HYRA OSS FÖR EN KURS?

MÖJLIGHETERNA ÄR OÄNDLIGA, MEN VI KAN BLAND ANNAT ANORDNA KURSER FÖR MÖHIPPOR, KOMPISGÄNGET, KICK-OFFS & FÖRETAGSAKTIVITETER.


Älskar ni blommor precis som oss, då är en kurs med oss något för er. Är det något särskilt ni vill lära er? Välkommen med förslag till oss, så lämnar vi en offert på vad det hade kunnat kosta.

Johanna Lind Bagge - Beauty Box

PRESENTKORT

ETT PRESENTKORT ÄR ALLTID EN UPPSKATTAD GÅVA. HOS OSS KAN DET ANVÄNDAS ANTINGEN I HANDELSTRÄDGÅRDEN, BLOMSTERSTALLET ELLER VARFÖR INTE TILL RÅDGIVNING, WORKSHOPS, TRÄDGÅRDSDESIGN ELLER TRÄDGÅRDSSKÖTSEL?