EVENEMANG & WORKSHOPS

VI ÄLSKAR ATT INSPIRERA OCH DELA MED OSS AV VÅR KUNSKAP, SÅ LÖPANDE ANORDNAR VI OLIKA TYPER AV EVENEMANG OCH WORKSHOPS. HÄR HITTAR DU HÖSTENS INPLANERADE EVENEMANG & WORKSHOPS. MER INFORMATION KRING RESPEKTIVE PROGRAMPUNKT KOMMER ALLT EFTERSOM. SÅ HÅLL UTKIK HÄR!

Varje säsong har vi ett antal olika evenemang och kreativa workshops. Allt är noga planerat för att du ska lära dig så mycket som möjligt, samtidigt som du njuter av en produktiv men avslappnad stund borta från den ibland stressiga vardagen. Workshopsplatser bokas snabbt upp så vi rekommenderar att du håller koll här på vår hemsida samt våra sociala medier, eller prenumererar på våra nyhetsbrev för att få information om datum först. Har vi aktuella workshops kan du se dem nedan.

Johanna Lind Bagge - Beauty Box

SKÖRDEFEST PÅ ÖSTERLEN - ÄPPELTID I HANDELSTRÄDGÅRDEN 1-2/10

Att det just nu är högaktuellt med skördetid på Österlen har väl ingen missat, och här hos oss så riktar vi fokus mot våra äkta trotjänare fruktträden!

Under helgen 1-2/10 (kl. 10.00-14.00) så ordnar vi med provsmakning av olika äppelsorter, för att du ska få chans att hitta din storfavorit.
Självklart finns det ett fint erbjudande på våra fruktträd i samband med denna helg.

FÖRELÄSNING ”ELLENS ÄPPELSTUND”
KL 11.00 BÅDA DAGARNA 
Vår trogne trädgårdsingenjör till personal, Ellen, är en fena på allt som är ätbart i växtvärlden. Kl. 11.00 båda dagarna kommer hon att hålla i föreläsningen ”Ellens Äppelstund” – där ni får grundläggande kunskap kring allt med plantering och sortval av äppel- och fruktträd, en inblick i beskärningens grundprinciper och annat smått och gott som kan vara värt att veta om framförallt äppelträd.
Föreläsningen kommer att vara i ungefär 15 minuter och är gratis.
Ellen finns sedan till hands efteråt för att ge er personliga
rekommendationer och tips.
Snittblomsodlingen med sina dahlior finns öppen för självplock
och Blomsterstallet kommer att ha bullat upp med bl.a. höstkransar
och helgbuketter.
Varmt välkomna att göra en djupdykning i fruktträdens värld med oss!

SLOWFLOWER-FESTIVALEN
25-28 AUGUSTI

STORA PLANTERINGSVECKAN
3-11 SEPTEMBER

GRATIS FÖRELÄSNING:
”STYLA DIN TRAPP”
10 SEPTEMBER

HÖSTKRANS
18 SEPTEMBER

 

SKÖRDEFEST PÅ ÖSTERLEN/
ÄPPELPROVSMAKNING & FRUKTTRÄDSFÖRSÄLJNING
1-2 OKTOBER

ÖSTERLEN LYSER
ALLA HELGONS DAG
4-6 NOVEMBER

FARS DAG
13 NOVEMBER

KURS: JULKRANS
19 NOVEMBER

KURS: JULGRUPP
3 DECEMBER

KURS: JULBUKETT &
LITEN JULKRANS
22 DECEMBER

PRESENTKORT

ETT PRESENTKORT ÄR ALLTID EN UPPSKATTAD GÅVA. HOS OSS KAN DET ANVÄNDAS ANTINGEN I HANDELSTRÄDGÅRDEN, BLOMSTERSTALLET ELLER VARFÖR INTE TILL RÅDGIVNING, WORKSHOPS, TRÄDGÅRDSDESIGN ELLER TRÄDGÅRDSSKÖTSEL?

VILL DU HYRA OSS FÖR EN KURS?

MÖJLIGHETERNA ÄR OÄNDLIGA, MEN VI KAN BLAND ANNAT ANORDNA KURSER FÖR MÖHIPPOR, KOMPISGÄNGET, KICK-OFFS & FÖRETAGSAKTIVITETER.


Älskar ni blommor precis som oss, då är en kurs med oss något för er. Är det något särskilt ni vill lära er? Välkommen med förslag till oss, så lämnar vi en offert på vad det hade kunnat kosta.

Johanna Lind Bagge - Beauty Box