SPIRANDE KREATIV
FLORISTTALANG SÖKES!

Från och med mars så behöver vi komplettera vårt gäng med en kunnig och självgående florist på en tillsvidareanställning. För rätt person så kan vi tänka oss att vänta med uppstart längre in på våren.

Vilka är vi då? Vi är två systrar som startade upp vårt trädgårdsföretag år 2015, med trädgårdsservice och trädgårdsdesign runt omkring på Österlen. Samtidigt så byggde vi upp en handelsträdgård hemma på vår barndomsgård utanför Löderup, som stod redo för öppning våren 2018. Kort därefter så öppnade vi även upp en liten stallänga som vi kallar för Blomsterstallet, där vi säljer snittblommor och inomhusattiraljer.
Under högsäsong så är vi allt som allt mellan 20-25 personer som arbetar inom våra olika yrkesgrenar. I floristteamet så är vi ungefär 5 personer som hjälps åt vid större beställningar eller högtider, men på en helt vanlig vardag så arbetar du ensam i Blomsterstallet.
Som ny och efterlängtad kollega så vill vi att du ska uppfylla följande kriterier:
– Du ska ha tidigare erfarenhet av att arbeta i butik som florist, och du ska behärska alla typer av buketter, sorgbinderier och arrangemang.
– Din personliga preferens när det gäller buketter och arrangemang får gärna gå åt det vegetativa hållet -då det är vår nisch. Du ska tycka om att använda naturmaterial, och vara intresserad av att arbeta så miljömedvetet som möjligt tillsammans med oss.
– Du ska vara en glad, enkel och jordnära person som är driftig, effektiv, gillar ordning och reda och att vurma för det bästa till både blommor, butik och kunder. Du bör vara en person som inte är rädd för att bli smutsig och att hugga i var det än behövs.
– Du behöver körkort och tillgång till bil för att på smidigast sätt ta dig ut till oss.
Vi har en tillsvidaretjänst mellan 80-100% att erbjuda till en ny talang med brinnande intresse. Provanställning på 6 månader. Schemat innefattar helgarbete varannan vecka.
Är du rätt person för jobbet? Välkommen med din ansökan till info@systrarnalindskogs.se, märk rubriken med ”Florist”.
Hoppas att vi hörs!
Johanna Lind Bagge - Beauty Box

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

HÄR DELAR VI MED OSS AV MASSOR AV TIPS & RÅD, TANKAR & INSPIRATION & INTE MINST NÄR NYHETER TRILLAR IN I VÅR HANDELSTRÄDGÅRD.
MISSA INTE DET!