JOBBA HOS OSS?

Vi söker fler glada trädgårdsmänniskor som kan komplettera vårt härliga gäng inför våren 2022!
Är du den vi söker?

Vi som driver Systrarna Lindskogs Trädgård & Design heter Freja och Julia, och startade företaget år 2015 med trädgårdsservice och trädgårdsdesign runt omkring på Österlen. 2018 öppnade vi upp vår handelsträdgård utanför Löderup, och hösten 2019 kompletterade vi den med Blomsterstallet – där vi säljer snittblommor och skapar arrangemang inför helger, event, bröllop och begravning. Våra butiker växer fortfarande, och vi har många projekt på gång som en del av utvecklingen på gården. Vi odlar en del av våra växter själva, och våren 2021 öppnade vi upp vår egen snittblomsodling. Vår personalstyrka är indelad i två team, där ett gäng sköter trädgårdar till kunder. Sysslor så som ogräsrensning, gräsklippning, häckklippning och plantering är vardagsarbete här. Det andra gänget tar hand om våra kunder på handelsträdgården och i Blomsterstallet, samt sköter vattning, odling och annan skötsel av våra växter, produkter och på vår anläggning. Personkemin och servicekänslan är a och o för oss i anställningsprocessen. Du bör vara en glad, alert och okomplicerad filur som har lätt för att samarbeta med både teamet och kunderna. Om du tror att dessa punkter är något som du kan bistå med, så väntar en härlig säsong för dig i ett glatt och trevligt team.

3-4 PERSONER MED TRÄDGÅRDSVANA TILL VÅR TRÄDGÅRDSSERVICE

Det är viktigt för oss att du är stresstålig och kan hålla ett högt tempo, utan att tumma på din noggrannhet, då teamet besöker flera trädgårdar/dag.
Hög samarbetsförmåga och en bra känsla för prioritering krävs. Du ska vara införstådd i att det ingår en del tunga lyft och arbete i de flesta typer av väder. Körkort är ett måste, och tillgång till egen bil. Vana av att köra släp är ett plus.
Säsongsanställning från mars-november.
Lön diskuteras vid intervju.

1-2 PERSONER MED
VÄXTKUNSKAP TILL VÅR HANDELSTRÄDGÅRD

Utöver stor servicekänsla och ett vänligt bemötande av kunderna, så ser vi gärna att du är intresserad av både odling och att styla vackra miljöer på vår anläggning. Du ska vara bra på att samarbeta och att se vad som behöver göras. Du ska vara införstådd i att det ingår en del tunga lyft och arbete i alla typer av väder. Körkort är ett måste, och tillgång till egen bil. Kassavana är en fördel. Säsongsanställning från mars-oktober. Stort plus i kanten om man även kan tänka sig att deltaga i trädgårdsservicen vid behov.
Lön diskuteras vid intervju.

1 PERSON MED
FLORISTUTBILDNING TILL
VÅRT BLOMSTERSTALL

Du tycker lika mycket om att odla och att hjälpa till med växtvård, som du tycker om att binda buketter. Du är intresserad av att skapa med mer hållbara metoder, och delar gärna med dig av dina kunskaper på ett pedagogiskt sätt.
Körkort är ett måste, och tillgång till egen bil.
Säsongsanställning från mitten av februari-december.
Lön diskuteras vid intervju.
Vi vill även passa på att se oss om efter några personer med intresse av att vara på inring vid behov. Dessa personer ska vara villiga att vara flexibla kring sina arbetsuppgifter, då det kan bli allt ifrån trädgårdsservice, till att hjälpa till med våra egna odlingar, vattna eller att ta hand om våra snittblommor bakom kulisserna.
Låter dessa tjänster som något för dig eller någon du känner?
Välkommen att skicka in din ansökan så snabbt som möjligt till [email protected]. Märk meddelandet med ”Jobb”.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Johanna Lind Bagge - Beauty Box

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

HÄR DELAR VI MED OSS AV MASSOR AV TIPS & RÅD, TANKAR & INSPIRATION & INTE MINST NÄR NYHETER TRILLAR IN I VÅR HANDELSTRÄDGÅRD.
MISSA INTE DET!