JOBBA HOS OSS?

Nu söker vi efter fler glada trädgårdsmänniskor som kan komplettera vårt härliga gäng inför säsongsstart 2024. Är du den vi söker?

Vi som driver Systrarna Lindskogs Trädgård & Design heter Freja och Julia, och startade företaget år 2015 med trädgårdsservice och trädgårdsdesign runt omkring på Österlen. 2018 öppnade vi upp vår handelsträdgård utanför Löderup, och hösten 2019 kompletterade vi den med Blomsterstallet – där vi säljer snittblommor och skapar arrangemang inför helger, event, bröllop och begravning. Våra butiker växer fortfarande, och vi har många projekt på gång som en del av utvecklingen på gården. Vi odlar en del av våra växter själva, och våren 2021 öppnade vi upp vår egen snittblomsodling.

Vår personalstyrka är indelad i två team, där ett gäng sköter trädgårdar till kunder. Sysslor så som ogräsrensning, gräsklippning, häckklippning och plantering är vardagsarbete här. Det andra gänget tar hand om våra kunder på handelsträdgården och i Blomsterstallet, samt sköter vattning, odling och annan skötsel av våra växter, produkter och på vår anläggning. 
Personkemin och servicekänslan är a och o för oss i anställningsprocessen. Du bör vara en glad, alert och okomplicerad filur som har lätt för att samarbeta med både teamet och kunderna. Om du tror att dessa punkter är något som du kan bistå med, så väntar en härlig säsong för dig i ett glatt och trevligt team.

DETTA SÖKER VI INFÖR VÅRSTART 2024


Dig med utbildning och/eller en längre tids erfarenhet av trädgårdsskötsel till vår trädgårdsservice.

Det är viktigt för oss att du är stresstålig och kan hålla ett högt tempo, utan att tumma på din noggrannhet, då teamet besöker flera trädgårdar/dag. Hög samarbetsförmåga och en bra känsla för prioritering krävs. Du ska vara införstådd i att det ingår en del tunga lyft och arbete i de flesta typer av väder. Körkort är ett måste, och tillgång till egen bil. Vana av att köra släp är ett plus. Säsongsanställning med start omkring mars, och en förmodad säsong t.o.m. november-december. 
Lön diskuteras vid intervju.

 

Dig med utbildning och/eller en längre tids erfarenhet av vanligt förekommande uppgifter på handelsträdgård, inklusive kassa.

Du är en punktlig och pålitlig person som är mån om växternas mående, att våra försäljningsytor alltid är inspirerande, och hjälper gladeligen våra kära kunder med goda trädgårdsråd och att expediera dem i kassan. Ett stort plus om du har tidigare odlingserfarenhet av perenner, grönsaksplantor och annueller. Körkort är ett måste, och tillgång till egen bil. Säsongsanställning med start omkring mars, och en förmodad säsong t.o.m. november.
Lön diskuteras vid intervju.

Låter detta som något för dig eller någon du känner? Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt till info@systrarnalindskogs.se. Märk meddelandet med ”Jobb”.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Johanna Lind Bagge - Beauty Box

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

HÄR DELAR VI MED OSS AV MASSOR AV TIPS & RÅD, TANKAR & INSPIRATION & INTE MINST NÄR NYHETER TRILLAR IN I VÅR HANDELSTRÄDGÅRD.
MISSA INTE DET!