JOBBA HOS OSS?

För närvarande så söker vi ingen ny personal, men vi är alltid öppna för att hålla kontakten med potentiella medarbetare. Skicka in ett personligt brev samt CV till info@systrarnalindskogs.se, så hör vi av oss när det eventuellt finns en lucka ledig. Märk mailet med ”Jobb”.

Vi som driver Systrarna Lindskogs Trädgård & Design heter Freja och Julia, och startade företaget år 2015 med trädgårdsservice och trädgårdsdesign runt omkring på Österlen. 2018 öppnade vi upp vår handelsträdgård utanför Löderup, och hösten 2019 kompletterade vi den med Blomsterstallet – där vi säljer snittblommor och skapar arrangemang inför helger, event, bröllop och begravning. Våra butiker växer fortfarande, och vi har många projekt på gång som en del av utvecklingen på gården. Vi odlar en del av våra växter själva, och våren 2021 öppnade vi upp vår egen snittblomsodling. Vår personalstyrka är indelad i två team, där ett gäng sköter trädgårdar till kunder. Sysslor så som ogräsrensning, gräsklippning, häckklippning och plantering är vardagsarbete här. Det andra gänget tar hand om våra kunder på handelsträdgården och i Blomsterstallet, samt sköter vattning, odling och annan skötsel av våra växter, produkter och på vår anläggning. Personkemin och servicekänslan är a och o för oss i anställningsprocessen. Du bör vara en glad, alert och okomplicerad filur som har lätt för att samarbeta med både teamet och kunderna. Om du tror att dessa punkter är något som du kan bistå med, så skicka gärna in ett personligt brev samt cv för en spontanansökan.
Johanna Lind Bagge - Beauty Box

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

HÄR DELAR VI MED OSS AV MASSOR AV TIPS & RÅD, TANKAR & INSPIRATION & INTE MINST NÄR NYHETER TRILLAR IN I VÅR HANDELSTRÄDGÅRD.
MISSA INTE DET!