JOBBA HOS OSS?

Just nu så söker vi inte efter några nya kollegor till våra arbetsteam, men du är alltid välkommen att skicka in ditt cv för framtida ändamål. Skicka ett mail till oss på info@systrarnalindskogs.se, märk rubriken med ”Jobb”.

Vi som driver Systrarna Lindskogs Trädgård & Design heter Freja och Julia, och vi startade företaget år 2015 med trädgårdsservice och trädgårdsdesign runt omkring på Österlen.
2018 öppnade vi upp vår handelsträdgård utanför Löderup, och hösten 2019 kompletterade vi den med Blomsterstallet – där vi säljer snittblommor och skapar arrangemang inför helger, event, bröllop och begravning.
Våra butiker växer fortfarande, och vi har många projekt på gång som en del av utvecklingen på gården. Vi odlar en del av våra växter själva, och våren 2021 så öppnade vi även upp vår egen snittblomsodling.


Vår personalstyrka består av två team, där ett gäng sköter trädgårdar till kunder. Sysslor så som ogräsrensning, gräsklippning, häckklippning och plantering är vardagsarbete här. Det andra gänget tar hand om våra kunder på handelsträdgården och i Blomsterstallet, samt sköter vattning, odling och annan skötsel av våra växter, produkter och på vår anläggning.
I en anställningsprocess så är är alltid personkemin och servicekänslan
a och o för oss. Vi trivs som bäst med glada, alerta och okomplicerade filurer som har lätt för att samarbeta med andra, och som har en god hand med våra kunder.

Just nu så söker vi inte efter några nya kollegor, men du är välkommen att skicka in ditt cv till oss för framtida ändamål.
Skicka i så fall ett mail till oss på info@systrarnalindskogs.se, och märk rubriken med ”Jobb”.

Johanna Lind Bagge - Beauty Box

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

HÄR DELAR VI MED OSS AV MASSOR AV TIPS & RÅD, TANKAR & INSPIRATION & INTE MINST NÄR NYHETER TRILLAR IN I VÅR HANDELSTRÄDGÅRD.
MISSA INTE DET!