TRÄDGÅRDSSERVICE

ALLA BORDE FÅ MÖJLIGHET ATT NJUTA AV SIN TRÄDGÅRD! DET STÅR VI FAST VID. DET FINNS INGET MER AVKOPPLANDE ÄN ATT FÅ SITTA UTE EN VARM SOMMARKVÄLL, KANSKE MED LITE GOD MAT PÅ TALLRIKEN OCH DOFTA PÅ NYKLIPPT GRÄS OCH BLICKA UT ÖVER EN VÄLSKÖTT TRÄDGÅRD.

Det finns många anledningar till att behöva hjälp med sin trädgård. För många är det tiden som inte räcker till. En del vill gärna sköta sin älskade trädgård, men har inte möjlighet på grund av sjukdom eller skada. Vissa behöver inspiration och hjälp med tillvägagångssätt, medans andra kanske inte har en aning om hur växtligheten ska skötas. Oavsett vad din anledning är, så hjälper vi dig mer än gärna!

Vi startade upp vår trädgårdsservice år 2015, och i dagsläget så har vi runt 200 nöjda och återkommande kunder. Vi vänder oss till både privatpersoner, företag och föreningar, och vårt arbetsområde är södra Skåne med fokus på Simrishamn, Ystad och Tomelilla. Vi är försäkrade och arbetar under sekretess. För oss så är det hög prioritet på service, effektivitet och noggrannhet och du kan alltid förvänta dig ett trevligt bemötande!

VI KAN HJÄLPA TILL MED

VÅR DRIVKRAFT ÄR ATT GE ALLA TRÄDGÅRDSÄLSKARE ALLT VAD DE KAN TÄNKAS BEHÖVA FÖR ATT JUST DERAS DERAS TRÄDGÅRDSDRÖM SKA BLI SANN


» Ogräsrensning
» Häckklippning
» Gräsklippning
» Beskärning av rosor, buskar och mindre träd
» Plantering av växter i rabatt och krukor
» Jordförbättring
» Vår/höströj i trädgården
» Ankomstfix i trädgården

 

Johanna Lind Bagge - Beauty Box

PRISLISTA FÖR TRÄDGÅRDSSERVICE

VI ANVÄNDER OSS AV TVÅ OLIKA UPPLÄGG NÄR DET GÄLLER TRÄDGÅRDSSERVICEN. DET FÖRSTA UPPLÄGGET ÄR FÖR KUNDER SOM VILL ANLITA OSS UNDER ENSTAKA TILLFÄLLEN, T.EX. FÖR VÅR- OCH HÖSTRÖJ. DET ANDRA UPPLÄGGET ÄR ETT SÅ KALLAT ABONNEMANG, OCH ÄR TILL FÖR KUNDER SOM VILL ANVÄNDA SIG AV ÅTERKOMMANDE HJÄLP MINST 1 GÅNG/MÅNAD. TILL DESSA KUNDER ERBJUDER VI EN RABATTERAD ARBETSKOSTNAD.

Vi debiterar hel- och halvtimmar och tar oss an uppdrag som varar från en timma och uppåt. För de flesta trädgårdsarbeten gäller RUT-avdrag.

Vi är alltid minst två personer på samma uppdrag, och ibland fler än så. Vår kalender kan vara aningens fullspäckad, och då underlättar det att vara fler som betar av uppdragen. Detta betyder givetvis att arbetstiden hos kunden blir kortare och det blir en så kallad win-win-situation.

UPPLÄGG 1: ENSTAKA TILLFÄLLEN

Första kollen på omkring 30 minuter är kostnadsfri, då går vi
igenom vad du som kund behöver hjälp med.

ARBETSKOSTNAD/TIMME:

Timpris 325 kr/person (650 kr utan RUT-avdrag).

FRAMKÖRNINGSAVGIFT*:

250 kr/påbörjad timme (vid längre sträcka än 1 mil enkel resa
från Löderup).

MASKINKOSTNAD:

100 kr/maskin.

MILERSÄTTNING:

40 kr/mil.

BORTFORSLING AV TRÄDGÅRDSAVFALL:

500 kr för fullastat släp / tipptillfälle.

ADMINISTRATIONSAVGIFT:

29 kr/faktura.

UPPLÄGG 2: ABONNEMANG

Första kollen på omkring 30 minuter är kostnadsfri, då går vi
igenom vad du som kund behöver hjälp med.

ARBETSKOSTNAD/TIMME:

Timpris 310 kr/person (620 kr utan RUT-avdrag).

FRAMKÖRNINGSAVGIFT*:

250 kr/påbörjad timme (vid längre sträcka än 1 mil enkel resa
från Löderup).

MASKINKOSTNAD:

100 kr/maskin.

MILERSÄTTNING:

40 kr/mil.

BORTFORSLING AV TRÄDGÅRDSAVFALL:

500 kr för fullastat släp / tipptillfälle.

ADMINISTRATIONSAVGIFT:

29 kr/faktura.

Priserna är inklusive moms för privatpersoner, exklusive moms för företag. För information om dina rättigheter till RUT-avdrag, så rekommenderar vi er att kolla på Skatteverkets hemsida.

* Framkörningsavgift: De flesta företag lägger på sitt timpris för färden till kunden. Vi erbjuder istället våra kunder ett billigare pris för tiden som det tar att ta sig till uppdraget. Detta kallar vi för framkörningsavgift.

KUNDRECENSIONER PÅ FACEBOOK

”Så fint jobbat! Vår vanvårdade och vildvuxna trädgård blev som ny efter bara en dags arbete. Nöjd och väldigt imponerad! Stort tack.”

”Vi är så otroligt nöjda med det arbete Systrarna Lindskog har gjort i vår trädgård! Snabbt och snyggt rensade de bort en gammal häck och en massa ogräs. Nu kan vi själva göra det roliga: plantera ny häck. Tack Freja och Julia!”

”Eloge till Er för fina skötseln av dotterns sommarhus trädgård. Dom har aldrig varit så nöjda! Ni är bäst!”

GE BORT ETT PRESENTKORT!

ETT PRESENTKORT ÄR ALLTID EN UPPSKATTAD GÅVA. HOS OSS KAN DET ANVÄNDAS ANTINGEN I HANDELSTRÄDGÅRDEN, BLOMSTERSTALLET ELLER VARFÖR INTE TILL RÅDGIVNING, TRÄDGÅRDSDESIGN ELLER TRÄDGÅRDSSKÖTSEL?