BLOMSTERSTALLET

UNDER 2019 UTVECKLADE VI ETT NYTT SKOTT PÅ GRENEN SYSTRARNA LINDSKOGS HANDELSTRÄDGÅRD, NÄMLIGEN DET CHARMIGA BLOMSTERSTALLET.

I Blomsterstallet erbjuder vi ett stort utbud av snittblommor av bästa kvalitet och här hittar du även krukväxter, inomhuskrukor, vaser, kort m.m. Varje vecka har vi färdiga buketter tillgängliga, självklart går det även att välja ut sina favoritblommor och antingen ta med hem som de är, eller få sin bukett bunden på plats. Vi erbjuder blomster till alla typer av tillfällen.

BRÖLLOP

Ett sagobröllop? Klassiskt tema? Rockabilly? Färgfullt? Neutralt? You name it, we do it! Självklart vill vi vara en del av er stora dag, och hjälpa er att få till just ert drömbröllop. Vi träffas gärna för en konsultation, där vi går igenom hur ni har tänkt er buketter och dekorationer. Efter det kan vi lämna en offert på vad det kommer att kosta.

Vi skapar mer än gärna:

» Brudbukett
» Corsager
» Dekorationer till bord, kyrka, bågar m.m.
» Tärn/brudnäbbsbuketter
» Hårdekorationer
» Kastbuketter

FEST & HÖGTID

Vad är väl mer högtidligt än en stor, prunkande bukett på den speciella dagen? Vi hjälper dig mer än gärna att göra din fest eller högtid till en succé genom vackra buketter och/eller dekorationer.

Kontakta oss för att få arrangemangen precis så som ni vill ha dem.

 

SORGBINDERI

Att behöva ta farväl en sista gång är tungt… Vi hjälper dig att omsorgsfullt välja ut blomster som kan representera personen på ett fint sätt. Kanske hade personen en favoritfärg, doft eller sort? Eller kanske det går att inkludera andra inslag i arrangemangen som personen tyckte väldigt mycket om? Vi träffas under en lugn stund för att diskutera och samtala om hur ni vill ha det. När det är dags så kan vi även leverera kostnadsfritt inom närområdet, och se till så att allt hamnar på sin plats.

» Kistdekorationer
» Kransar
» Handbuketter
» Liggande/stående gravdekorationer

BLOMSTER FÖR SORGBINDERI

Varje svajande strå, varje grön kvist, varje skönhet till blomma har valts ut med omsorg. Varje placering av blomster har gjorts med ett konstnärligt öga till naturvänliga baser. Varje kort och varje band handskrivs med en stadig hand.


För oss är det viktigt att varje arrangemang för ett sista farväl, är lika unikt som
människan de skapas för. Här finns ingen massproducering av något, ingen färdig mall. Vackert, hållbart och personligt är vår melodi.

Klicka på knappen nedan för att se referensbilder på ett urval av de sorgbinderier vi utfört samt de olika arragemang som finns att välja emellan.

Johanna Lind Bagge - Beauty Box
Johanna Lind Bagge - Beauty Box

BLOMSTERABONNEMANG

NU KAN DU NJUTA AV EN NY BUKETT BLOMMOR VARJE VECKA, pris Från 250 KR. BESTÄLL ENKELT VÅRT BLOMSTERABONNEMANG & UNNA DIG LITE VARDAGSLYX!


Varje fredag hämtar du upp din bukett hos oss i Blomsterstallet som då står redo och väntar på dig. Har du inte möjlighet att hämta upp den kan vi ordna utkörning till en extra kostnad.

Vi hjälper dig gärna med följande:

» Veckovisa buketter och arrangemang » Styling med växtlighet i inomhusmiljö
» Plantering och dekoration i krukor utomhus » Buketter och dekorationer till fester, evenemang m.m.

PS. Glöm inte bort vår övriga tjänster! Vi erbjuder trädgårdsservice med abonnemangstjänst, samt trädgårdsdesign av både stora och små ytor.

VILL DU SKICKA ETT UNIKT BLOMSTERBUD?

VI SAMARBETAR MED MAZZO OCH GENOM ATT KLICKA PÅ KNAPPEN SKICKA BLOMMOR DIRIGERAS NI VIDARE TILL DERAS HEMSIDA. I TRE ENKLA STEG VÄLJER NI HUR ER BUKETT SKA SE UT I STIL, FÄRG OCH STORLEK.


Våra florister binder sedan buketten med känsla, sin hantverksskicklighet och valfritt material utifrån dina tre val. Väljer du Ystad, Simrishamn, Tomelilla eller andra delar av Österlen är det vi som skapar och levererar din bukett.

Johanna Lind Bagge - Beauty Box

PRESENTKORT

ETT PRESENTKORT ÄR ALLTID EN UPPSKATTAD GÅVA. HOS OSS KAN DET ANVÄNDAS ANTINGEN I HANDELSTRÄDGÅRDEN, BLOMSTERSTALLET ELLER VARFÖR INTE TILL RÅDGIVNING, TRÄDGÅRDSDESIGN ELLER TRÄDGÅRDSSKÖTSEL?

VÅRA ÖPPETTIDER

MÅNDAG - FREDAG - 10–17
LÖRDAG - SÖNDAG - 10–16

Kristi himmelsfärdsdag 9/5 - 10-16


VILL DU HYRA OSS FÖR EN KURS?

MÖJLIGHETERNA ÄR OÄNDLIGA, MEN VI KAN BLAND ANNAT ANORDNA KURSER FÖR MÖHIPPOR, KOMPISGÄNGET, KICK-OFFS & FÖRETAGSAKTIVITETER.


Älskar ni blommor precis som oss, då är en kurs med oss något för er. Är det något särskilt ni vill lära er? Välkommen med förslag till oss, så lämnar vi en offert på vad det hade kunnat kosta.

Johanna Lind Bagge - Beauty Box