BLOMSTERSTALLET

UNDER 2019 UTVECKLADE VI ETT NYTT SKOTT PÅ GRENEN SYSTRARNA LINDSKOGS HANDELSTRÄDGÅRD, NÄMLIGEN DET CHARMIGA BLOMSTERSTALLET.

I Blomsterstallet erbjuder vi ett stort utbud av snittblommor av bästa kvalitet och här hittar du även krukväxter, inomhuskrukor, vaser, kort m.m. Varje vecka har vi färdiga buketter tillgängliga, självklart går det även att välja ut sina favoritblommor och antingen ta med hem som de är, eller få sin bukett bunden på plats. Vi erbjuder blomster till alla typer av tillfällen.

BRÖLLOP

Ett sagobröllop? Klassiskt tema? Rockabilly? Färgfullt? Neutralt? You name it, we do it! Självklart vill vi vara en del av er stora dag, och hjälpa er att få till just ert drömbröllop. Vi träffas gärna för en konsultation, där vi går igenom hur ni har tänkt er buketter och dekorationer. Efter det kan vi lämna en offert på vad det kommer att kosta.

Vi skapar mer än gärna:

  • Brudbukett
  • Corsager
  • Dekorationer till bord, kyrka, bågar m.m.
  • Tärn/brudnäbbsbuketter
  • Hårdekorationer
  • Kastbuketter

FEST & HÖGTID

Vad är väl mer högtidligt än en stor, prunkande bukett på den speciella dagen? Vi hjälper dig mer än gärna att göra din fest eller högtid till en succé genom vackra buketter och/eller dekorationer.

Kontakta oss för att få arrangemangen precis så som ni vill ha dem.

 

SORGBINDERI

Att behöva ta farväl en sista gång är tungt… Vi hjälper dig att omsorgsfullt välja ut blomster som kan representera personen på ett fint sätt. Kanske hade personen en favoritfärg, doft eller sort? Eller kanske det går att inkludera andra inslag i arrangemangen som personen tyckte väldigt mycket om? Vi träffas under en lugn stund för att diskutera och samtala om hur ni vill ha det. När det är dags så kan vi även leverera kostnadsfritt inom närområdet, och se till så att allt hamnar på sin plats.

  • Kistdekorationer
  • Kransar
  • Handbuketter
  • Liggande/stående gravdekorationer 

Vi hjälper dig gärna med följande:

» Veckovisa buketter och arrangemang » Styling med växtlighet i inomhusmiljö
» Plantering och dekoration i krukor utomhus » Buketter och dekorationer till fester, evenemang m.m.

PS. Glöm inte bort vår övriga tjänster! Vi erbjuder trädgårdsservice med abonnemangstjänst, samt trädgårdsdesign av både stora och små ytor.

AKTUELLA KURSER

VI ARBETAR PÅ EN AKTUELL KALENDER ÖVER KURSER. SÅ SNART DEN ÄR KLAR KOMMER VI ATT PRESENTERA VÅRA PLANER. HÅLL UTKIK!

GE BORT ETT PRESENTKORT!

ETT PRESENTKORT ÄR ALLTID EN UPPSKATTAD GÅVA. HOS OSS KAN DET ANVÄNDAS ANTINGEN I HANDELSTRÄDGÅRDEN, BLOMSTERSTALLET ELLER VARFÖR INTE TILL RÅDGIVNING, TRÄDGÅRDSDESIGN ELLER TRÄDGÅRDSSKÖTSEL?

VILL DU HYRA OSS FÖR EN KURS?

MÖJLIGHETERNA ÄR OÄNDLIGA, MEN VI KAN BLAND ANNAT ANORDNA KURSER FÖR MÖHIPPOR, KOMPISGÄNGET, KICK-OFFS & FÖRETAGSAKTIVITETER.


Älskar ni blommor precis som oss, då är en kurs med oss något för er. Är det något särskilt ni vill lära er? Välkommen med förslag till oss, så lämnar vi en offert på vad det hade kunnat kosta.

Johanna Lind Bagge - Beauty Box